Jag och Ludwig har äntligen funnit varandra i den hemmalagade maten. I många veckor har det mestadels varit spott och fräs, timmar i köket har varit bortkastade och jag har verkligen synat innehållsförteckningen i barnmatsbutkarna för att förstå VAD den hemliga ingrediensen är. Men nu är det bättre. I kokboken "Andra mosboken" finns massa bra recept och de flesta innehåller en "rejäl" smaksättare som vitlök, muskot eller parmesan. Tydligen vill även bebisar att maten ska smaka mycket!


Det är vansinnigt mycket roligare att laga mat när det äts upp (med god aptit dessutom).

Tidigare idag blev det ett pass på gymmet oh sedan en sväng ner på stan, bara jag och Ludwig. Jag pratade precis med mamma i telefonen och berättade för henne att jag mer eller mindre krampaktigt höll i vagnens styre för att inte lockas av att gå lös på shopping. Finns så mycket fint i butikerna! Av erfarenhet vet jag dock att en vårjacka används väldigt lite. Vips så är det sommar och nån jacka behövs inte längre. Nej, de jag har hemma duger bra. På min önskelista står det just nu ett par skor. Något som är skönt att promenera i men som inte är sneakers. Hmm, med mitt nageltrång blir det en svår ekvation men jag återkommer när jag hittat något bra. En cykel också. Det önskar jag mig också i vår. Kanske mina killar vill fira sin mamma lite extra på mors dag i maj? Please?


Idag ville Ludwig hänga med mamma i omklädningsrummet. Toppen med den här stolen som jag kunde ta med in i duschen!
Avslutar med en bild från gårdagens utflykt till Stora Skuggans 4H-gård (Emaus flashback) tillsammans med Helena, Harry och Ellen.