Efter en regnig start på veckan har solen nu hittat fram igen. Tjugofem grader står termometern på och det råder ett smärre kaos i huvudet på mig när jag nu står och väljer vilken blomma jag ska plantera i blomsterlådan..? Utbudet på Hemköp mittemot är ganska begränsat och det finns bara fyra sorters ljung att välja på (väldigt begränsat utbud med andra ord). Är inte det en typisk höst/vinterblomma? Överlever den ens en vecka i sensommarsolen? Vi får väl se! Vill då inte stå med uttorkad blomsterlåda när jag ska ha gäster på fredag. 

25 grader och ljung!

När vi ändå pratar blommor och inredning vill jag tipsa om det fina porslinet jag hittat på Indiska. Min bror fick en del i födelsedagspresent och jag själv har köpt perfekta sizen godisskålar till Theodor (och Alexander!). Blev grönt för det är skönt.



Nu suktar jag efter detta fat i grått eller vitt (fanns kanske inte i vitt? Minns inte...). Jag saknar ett fat/en skål för sallad inser jag. Det är ju ingen jätteinvestering, tror det kostade 299 kr (bra pris!), men alla utgifter måste övervägas numera när det är den lilla mammapengen man ska husera med...

Så snyggt tycker jag!

Nu är det dags för att laga middag och det står lasagne på schemat. Trots att vi har Hemköp rakt över gatan har jag nu kört Mathem.se igen för att få lite mer struktur på inköpen (småhandlar typ fyra gånger om dagen på affären mitt emot, skulle kunna påstå att kassörskan är min tajtaste kompis i Vasastan = lite pinsamt). Vansinnigt smidigt med leverans till dörren också!

Synd att de inte kan packa in i kylen också haha...