Hej hej, oj vad jag tappat lusten att blogga och helt slagit på semester-mode. Nu har dock Alexander (som ändå är vid min sida hela tiden) uppdaterat webbplatsen wordsoftess typ hundra gånger utan att det hänt något så jag måste väl in och skriva något. 


Vi är tillbaka i Stockholm ett par dagar för att tvätta, packa om och ladda batterierna inför den sista semestervecka på Gotland. Efter att ha spenderat stor det av tiden på västkusten ensamma ska det bli kul med en del kompishäng. Här kommer lite bilder från det som varit. Vi hörs vidare på Gotland!

Efter härliga dagar i Båstad fick jag och Alexander ett barnfritt dygn som vi spenderade hos vänner på Vargö. Den första riktigt varma dagen med massa sol, rosé och skaldjur. Tio poäng! Ända tills...
...Alexander blev upphämtad av den här. Ingen större fara, han drog axeln ur led när vi skulle morgonbada dagen efter. Hur han lyckades med det är en bra fråga. Vårt barnfria dygn avslutades med sex timmars väntan på röntgen på Mölndals sjukhus. Jippie.
Ett par dagar senare checkade vi in på Ystad Saltsjöbad. Tredje året i rad, börjar bli tradition.
Börjar också bli tradition att ständigt ha dåligt väder när vi är på detta (i övrigt underbara) ställe. Ludwig har tröjan på men är lika söt för det. Snart går han!
Stockholmsvännerna som semestrar på Österlen, Maja och Linus, kom förbi en heldag! Kul tyckte både vi och Theodor som fick leka med dagiskompisen Frank.
Blev en del spa inomhus eftersom det inte var något vidare badväder utomhus.
Restaurang och trerätters varje dag. Tur att vi fick in del träning däremellan. Det är trots allt inte många veckor kvar tills en brudklänning ska på...
Efter Ystad bar det av till Båstad och nu check in på Riviera Hotel. Tog tyvärr inte så mycket bilder men hade det toppen även här!
Fantastiskt barnhotell med inomhuspool och allt.
Som sagt, nu hemma för tvätt och ompackning. Bläää....

Kommentera

Publiceras ej