Nu har vi haft två helger i rad som varit fulla av aktiviteter. Förra helgen var jag och Theodor hemma i Uddevalla och hälsade på, korvgrillning i skogen och släktkalas stod på agendan, hur mysigt som helst! 

"Herregud vilken stor eld", sa Alexander när han bläddrade igenom mina bilder. Ingenting, tyckte morfar brandman...

Alltså nyponsoppa och korv, finns det bättre? 


Det var tryggt att sitta hos morfar när det blev för "amt".


En styck fågelholk och en styck rödnäsa.

Denna helgen gick återigen i storstadsanda och korvgrillningen byttes ut mot en aw i gamla stan. Den här årstiden är det extra mysigt att möta upp Alexander i gamla stan där han har sitt kontor för att sätta sig (max 20 min...) på ett litet krypin för ett litet och effektivt glas vin. Theodor är supernöjd över att få vara med mamma och pappa och springer glatt runt och pratar med alla. Tyvärr togs inga bilder i fredags.

Lördagen spenderade vi återigen i Täby Centrum eftersom det spöregnade HELA dagen och senare på kvällen bjöds det på höstgryta hos kusinerna på Dalagatan.

Söndagsaktiviteten var väl dock Theodors favorit denna helgen, ett besök på Polismuseet med pappa och farmor. Jag själv passade på att ha egentid, blev bland annat ett pass på gymmet.


Nöjdaste lillpolisen i stan!

Så mycket "ajja" som Theodor får höra just nu (han är på ALLT som han inte får) bör det bli en bra konstapel av honom i framtiden. 

Nu sitter jag på tunnelbanan på väg till jobbet, ha en trevligt måndag allihop!