Det är med en outgrundlig trötthetskänsla i kroppen som jag nu kryper ner under täcket. "Jag är helt slut asså", som Theodor brukar säga. Dags att sova. Hela familjen har däckat. Ludwig somnade mitt i Chalmers-cortegen lutad mot morfars axel, Theodor efter popcornmyset som fick vara avslutet på hans födelsedag och Alex framför tvn. 


Vi sammanfattade precis att det har varit en väldigt bra helg med mix av familj, vänner och egentid. Theodor som har fyllt fyra år idag fick bli firad både av sin farmor på morgonen och sedan mormor, morfar och moster under dagen. Vi gick genom hela Slottskogen och njöt av vårsol och pingviner. Sedan ner längs Linnégatan för ett vätskestopp och vidare till Theodors födelsedagsmiddag på Cyrano. Pizza ville han ha såklart. En lång promenad för oss alla och mycket frisk luft, inte konstigt att man är trött. Dagen avslutades med Chalmers-cortegen och jag fick även tillfälle att träffa Sara och Anna igen. Theodor som hade klättrat upp i ett träd för att se paraden ordentligt hade sagt till Alexander: "pappa det har varit en väldigt bra dag idag".

Den här killen sov räv imorse när vi kom. Gäspade stort och sträckte på sig lagom till "ett fyrfaldigt...". Rutinerat ändå.
Den här killen levererade ballonger.
Mamma levererade pannkakstårta!
På promenad genom Slottskogen. Theodor körde säkert en mil på sin nya sparkcykel samt promenerade med oss emellanåt. Inte konstigt att han däckade ikväll...
Bästa moster hade till och med tagit ledigt från jobbet för att fira med oss. Bästa!
"Mamma du är en gullrumpa". Det är den nya komplimangen som går varm hemma hos oss nu.
Ludwig smaskar klämmis i morfars knä.
All cred till personalen på Cyrano Prinsgatan som förgyllde Theodors födelsedag med raketer och glass.
Lyx att få träffa dessa två! På Kristi Himmelfärd drar vi tre till Amsterdam. Längtar ihjäl mig!!