Å herregud vad jag har känt mig blödig idag... Min lille lille kille har blivit 1 år! ETT HELT ÅR! Jag älskar honom så himla mycket...

Mammas (och pappas) gullegris!

Trots att Theo är relativt ovetande om sin födelsedag ville vi ändå fira honom ordentligt! Efter lite tips från bästa Anna på Manhattan (www.ottointheapple.blogg.se) begav jag mig till ballongfabriken på Sveavägen i Stockholm (väl värt ett besök om du ska köpa ballonger, vilka som helst!) och köpte två stycken heliumballonger. Den ena en klassiker, den andra en liten mops (hund) som jag tror blev dagens absoluta höjdpunkt.

När han först dök upp var Theo aningen reserverad...

...sen testade han att klappa...

...och sen blev det kramkalas! Vänner för livet! (Eller tills lördag då heliumet med största sannolikhet är slut). 

Theodor var jätteduktig på att öppna paket och han blev faktiskt uppriktigt "glad" för sina presenter. Inte alla ettåringar som är så himla intresserade av själva presenten...



Ballongen fick följa med till frukostbordet...

...och bästa vännen stod på golvet och vaktade...

En ettårspresent var att få först muggen med mjölk till frukost - en hit! 

Förutom ballonger och mjölk fick Theo en väldigt fin sak... Låt mig visa en bild när den används...

Till Theos stora glädje tog Alexander en ledig dag från jobbet och hängde med på både sångstund (där alla sjöng Ja Må Han Leva för Theodor, så gulligt!) och sen till Junibacken. Vi skulle avsluta den härliga familjedagen med det populära sagotåget inne på Junibacken men det var inte så lyckat... Efter en bra och lättsam start hos Madicken och Emil i Lönneberga blev Theodor såklart jätterädd för råttan i Nils Karlsson Pyssling och sen var det kört... Stackarn blev verkligen rädd... Mardrömmar here we come..

Bra start i Lönneberga...


På eftermiddagen dök mormor, morfar och moster upp och nu blir det Olsson-häng ett par dagar. Imorgon står Skansen på schemat, ses då!