Med det långa djurgårdsvarvet i benen slår jag mig ÄNTLIGEN ner i soffan. Seriöst. Hur mycket av min vakna tid spenderar jag egentligen i köket? SANSLÖST mycket tid! Det är frukost och det är mellis och det är lunch och det är mellis och det är middag och sen en flaska välling på det! Det tar aldrig slut! Innan jag är klar med disken från frukost så är det dags att ta fram mellis och förbereda middag. Jag vet att alla har det såhär, inget unikt för mig men jag börjar tröttna... Och Ludwig är bara åtta månader...


Idag blev det som vanligt tre olika maträtter till middag; en till Theodor, mosat till Ludwig och sen ett lite mer hälsosamt alternativ till mig (jag KAN inte äta falukorv och makaroner!). Jag gav mig också på (ett försök) att göra granola bars enligt recept från nya kokboken. Tyvärr blev de inte så kompakta som "bars" ska vara utan de smulade sönder när jag skulle skära upp dem. Bu... Måste försöka igen och då använda rätt sorts honung... Det smakade dock ljuvligt så jag la det i en burk istället. Blev inga granola bars utan bara granola!

Boken heter "Good food" och är skriven av Kristin Kaspersen. Ända sedan jag gjorde ett jobb med Kristin är jag ett stort fan av henne. Sund och snygg kvinna!
Såg ok ut när jag plockade kakan ur ugnen.
Men det blev som sagt bara smul så får använda det till yoghurten istället.

Kommentera

Publiceras ej